Apatinė spintelė su stalčiais, praustuvu, rankenomis, juodas ąžuolas, 121 cm

Apatinė spintelė su stalčiais, praustuvu, rankenomis, juodas ąžuolas, 121 cm

484.00

Likutis sandėlyje: Liko 3 Prekės likutis: 3 Produkto kodas: 14113901
Pristatymo data:
2024 Spalio 28 - 2024 Spalio 31
Atsiėmimas parduotuvėje negalimas

Aprašymas

Raguvos Baldų vonios spintelė su praustuvu Serena 120

  • Spintelė su keramikiniu praustuvu.
  • Stalčiai su švelnaus uždarymo mechanizmais, matinės aliuminio rankenėlės.

Garantija 2 metai

 

Medžio dulkių plokštė (MDF)

Ši medžiaga sudaryta iš karštyje sulydytų ir supresuotų vidutinio tankumo medienos plaušelių bei rišamosios medžiagos. Glotnus paviršius, sudarytas iš itin smulkių dalelių, leidžia išgauti ne tik skirtingus medienos tonus, bet ir nudažyti baldus įvairiais atspalviais ar padengti juos kitomis dangomis, tad pasirinkimu tikrai nenusivilsite. Iš šios plokštės gaminami baldai vertinami dėl tvirtumo ir atsparumo, todėl tai bus ilgaamžis sprendimas Jūsų namuose.

 

Vonios baldų priežiūra

Baldai turi būti kabinami šildomose, gerai vėdinamose patalpose. Aplinkos temperatūra – nuo +5 iki +35 o C. Baldų negalima glausti prie šildymo įrenginių. Baldus reikia saugoti nuo:
• tiesioginio vandens ir garų poveikio: patalpos turi būti sausos ir gerai vėdinamos;
• mechaninio poveikio: nepažeisti baldų paviršiaus aštriais daiktais, vengti smūgių.
• skysčių poveikio: patekus skysčiams ant baldų paviršiaus, juos būtina nedelsiant nuvalyti. Daugelis koncentruotų kosmetinių priemonių gali pažeisti baldų paviršių.

 

Kasdienė baldų priežiūra

Visos vonios baldų gamybai naudojamos medžiagos lengvai prižiūrimos ir valomos. Joms valyti nenaudokite abrazyvinių medžiagų arba valiklių su skiedikliais – jie gali pažeisti paviršių. Baldus rekomenduojama valyti drėgna mikropluošto šluoste, sudrėkintą paviršių kruopščiai nuvalant švariu, sausu audiniu. Veidrodžiams valyti naudokite tik specialias, neturinčias abrazyvinių dalelių priemones. Keraminius praustuvus periodiškai valykite keraminiams paviršiams skirtomis priemonėmis, akmens masės praustuvus – akmens masės paviršiams skirtomis švelniomis valymo priemonėmis. Atstatyti paviršiaus blizgesiui akmens masės praustuvus periodiškai poliruokite tam skirtomis priemonėmis.

Papildoma informacija

Svoris 50 kg
Išmatavimai 121 × 46 × 50 cm
Pristatymo terminas

21

Spalva

Juodas ąžuolas

Susiję produktai

Žiūrėti produktai